Åbenhus

                                  Danmarkspremiere Åbent hus d. 29-30 april

                                             Åben Lørdag d. 29 og Søndag d.29 April kl 11-15

Sæt kryds kalenderen

IONIQ 6 kommer i et begrænset antal, så du skal være hurtig på aftrækkeren, hvis du skal have fingrene i netop dén variant, som du drømmer om.

Forhåndsbestilling

Forhåndsbestilling

Når vi rammer den 14. april, så er forhåndsbestilling åben for alle. Vil du have adgang før de andre? Så skynd dig at tilmelde dig vores IONIQ 6-inderkreds, så får du adgang til forhåndsbestillingen før alle andre. 

Danmarkspremiere

Danmarkspremiere

I weekenden den 29. og 30. april holder alle vores forhandlere åbent begge dage. Her kan du opleve på tæt hold, hvor gennemført IONIQ 6 er. Da der er travlt dén weekend, kan vi ikke garantere prøveture.

Oplad hurtigt. Og kør langt.

IONIQ 6 udstråler selvtillid, elegance og fremtid. Og det er ikke kun pga. designet. Den er nemlig udstyret med vores innovative 800V batterisystem, som giver nogle af de hurtigste opladningstider, der er mulige af opnå i dag.
 
Lang rækkevidde

Lang rækkevidde

Kombinationen mellem vores banebrydende elbilsteknologi og IONIQ 6’s ultra-lave luftmodstandskoefficient på blot 0,21 giver en resulterende rækkevidde på op til 614 km for det store 77.4 kWh batteri.

Ultrahurtig opladning

Ultrahurtig opladning

Det innovative 800V batterisystem leverer nogle af de hurtigste ladetider muligt i dag. Tilføj 351 km rækkevidde på ned til 15 minutter. 

Lynhurtig acceleration

Lynhurtig acceleration

Vælger du det store 77.4 kWh batteri og firehjulstræk, så accelererer IONIQ 6 fra 0 til 100 km/t på 5.1 sekunder. Det kan mærkes alle de rigtige steder.