Værksted

Tolderlunds Auto 

Værkstedet er et autoriseret moderne auto- og pladeværksted. Vi har stor erfaring i, at servicere og reparere din bil bedst muligt. 

For dig betyder det, at din bil altid kører optimalt, og holder længst muligt. Du er 100% sikker på at garantien dækker. Vi lover altid giver dig en pris, inden vi går igang med arbejdet på din bil.

Herudover er vi de eneste, der kan opdatere din Hyundai´s motorcomputer, der forbedrer din Hyundai`s  sikkerhedsystemer og brændstofsøkonomi. Vi har avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med fabrikken , der gør os i stand til og lave en hurtig og præcis fejlsøgning og diagnose. 

Værkstedet kan servicerer alle bilmærker med høj kvalitet. Men vi er specialister i og servicerer og reparer din Hyundai.

Vores Skadeværksted reparerer alle former for skader på din bil. Gratis Lånebil ved forsikringsskader.

Mandag – torsdag: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 12:30

 

 

Tilmeld din bil til MinHyundai

Hvis du er tilmeldt i MinHyundai så kontakter vi dig, når din bil den skal til service og karroserieftersyn. Du for automatisk besked på når der er vigtig opdateringer og kampanger.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark.

Det betyder for dig, vi altid er opdateret på alle lovkrav. Vi har muligheder for af komme på nye kurser og dygtig gøre os.    At være Hyundai Forhandler forpligter man sig også til og deltage i alle Hyundai`s kurser. Lige fra mekaniker, værkfører, lagermedarbejder til sælger. Alle skal løbende på kurser for af følge med i den rivende udvikling der sker i autobranchen.

Har du ros eller ris til vores værksted er du meget velkommen til af skive til os på vrk@hyundai-frederikssund.dk

Evt klager til ankenævnet for biler på www.bilklage.dk