Greentech

Hyundai Greentech

Hyundai Kona Electric
Hyundai Nexo Brint
Hyundai Tucson Plugin-hybrid
            Hyundai Ioniq 5

Forskellige former for elektrisk kørsel

Elbil

Med en elbil kører du på ren el. En elbil udleder intet CO2 under kørsel. Du kan oplade bilens batteri via kabel hjemme eller på ladestationer. Batteriet oplader desuden af sig selv, når du bremser.

Brintbil

Med en brintbil kører du på ren el.  Det eneste der udledes under kørsel er vand. Modsat en klassisk elbil, der får sin el leveret af et batteri, producerer en brintbil sin el i en brændselscelle. En brintbil tankes på en brintstation på 5 min.

Hybridbil

Med en hybridbil kører du på el og benzin. En hybridbil kan ikke oplades med kabel. Batteriet oplades i stedet under kørsel, og størrelsen af batteriet afgør, om der er tale om en hybrid eller mild hybrid.

Plug-in hybridbil

Med en plug-in hybridbil kører du på el og benzin, og får det bedste fra begge verdener. Du kan oplade bilens batteri via kabel hjemme eller på ladestationer. Batteriet oplader desuden af sig selv, når du bremser.

Hvilken model passer til dig ?

En elbil er for dig, der:

 • Ser elektricitet som fremtidens “brændstof”, og synes det er på tide at vinke farvel til den klassiske benzin- eller dieselbil (eller måske vil du gerne tage skridtet fuldt ud fra den hybrid- eller plug-in hybrid bil, du har i dag).
 • Gerne vil have den kørselsmæssige komfort, der er ved at køre på el – som f.eks. den lave støj og den hurtige og smidige acceleration.
 • Gerne vil nedsætte dine kørselsudgifter.
 • Har mulighed for at oplade på jobbet og/eller hjemme.

En brintbil er for dig, der:

 • Vil være et skridt foran på den miljøteknologiske front.
 • Har brug for en rækkevidde, der matcher den du får i den klassiske benzin- og dieselbil.
 • Gerne vil have den kørselsmæssige komfort, der er ved at køre på el – som f.eks. den lave støj og den hurtige og smidige acceleration.
 • Har mulighed for at tanke brint tæt på hjemmet og/eller jobbet.
 • Det kan dog være meget svær i øjeblikket og tanke brint på bilen. EU har lavet en lov der sørger for flere tankanlæg frem i mod 2030

En hybrid- eller mild hybridbil er for dig, der:

 • Gerne vil have en mere økonomisk kørsel, og slippe for at skulle forbi tankstationen så ofte som ved en traditionel bil.
 • Gerne vil undgå at koble til og fra med kabel.
 • Ikke har mulighed for at oplade på jobbet og/eller hjemme.
 • Måske kører i en benzin- eller dieselbil, men gerne vil tage det første skridt ind i den nye, elektriske teknologi.
 • Gerne vil køre med automatgear.

En plug-in hybrid er for dig, der:

 • Pendler op til 50 km hver dag eller oftest kører kortere ture, hvor du kan udnytte det kraftige batteri, og køre på el det meste af tiden. Fordi du også har en benzinmotor, skal du ikke bekymre dig om rækkevidden.
 • I dag kører i en benzin- eller en dieselbil, og gerne vil mindske dine udgifter til brændstof og ejerafgift.
 • Gerne vil have den kørselsmæssige komfort, der er ved at køre på el – som f.eks. den lave støj og den hurtige og smidige acceleration.
  • Har mulighed for at oplade på jobbet og/eller hjemme.

                         Altid forrest. Ét fremskridt ad gangen.    #NextAwaits

Vores grundlægger

1930’erne

På trods af sin ydmyge oprindelse var vores grundlægger Chung Ju-Yung en ægte optimist. Han startede sin karriere som stik-i-rend-dreng, hvor han leverede ris, men han fik snart startet sit eget bilværksted. Det kom senere til at hedde Hyundai Motor Group, hvor “Hyundai”, der betyder “moderne tider”, kom til at symbolisere hans gåpåmod og vision.

Ambitionen om genopbygning

1950’erne

Efter Korea-krigen

Chung var fast besluttet på at hjælpe med at genopbygge sit land efter Korea-krigen og arbejdede blandt andet med at rekonstruere Goryeong-broen. Hyundai fik hurtigt ansvaret for at opbygge landets infrastruktur.

På jagt efter nye udfordringer

1960’erne

Efter at have bevist sin styrke og bredde under opbygningen af veje og broer søgte Hyundai større udfordringer. Nye ambitiøse projekter omfattede blandt andet Soyang-dæmningen og Jubail Industrial Harbour i Saudi-Arabien, der blev smedet af stål produceret på Hyundais eget stålværk.

Etableringen

2000’erne

Velkendte navne såsom Santa Fe, Tucson, i10, i20 og i30 blev lanceret og fik anerkendelse af både brancheeksperterne og bilejerne. Med et bredt produktsortiment, som regelmæssigt opdateres, og en brancheførende garanti blev Hyundai en af verdens største bilproducenter.

 

Morgendagens teknik allerede i dag

2019

Vores grundlæggers gåpåmod er det, der driver vores tankegang i dag. Vi har allerede lanceret tre nulemissonskøretøjer på markedet. Og vi udvikler os konstant med øget rækkevidde, optimal komfort og ny teknologi.

 

Næste fremskridt

2030’erne

Vores næste generation af eldrevne brintbiler, NEXO, kan allerede ses ude på vejene i Europa, og det er kun begyndelsen. Det er vores mål at have produceret 500.000 biler drevet med vores brintteknik i 2030 og dermed bane vejen for en ny æra med miljøvenligt bilejerskab.

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er KONA electric fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

8 års batterigaranti

Batteriet i KONA electric kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%.

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid